Våra lösningar

TEAM AV SENIORA OCH JUNIORA
när ni behöver bygga upp digital kompetens

Vi skapar bestående värde hos våra kunder genom genom att bygga upp deras digitala kompetens. Det gör vi genom att sätta ihop team av seniora och juniora konsulter. Vi tar ansvar för coachning och kompetensutveckling av de juniora. När teamet är redo tar vi tillbaka de seniora och ni får möjlighet att rekrytera de juniora utan kostnad.

DIGITALA PROJEKT
NÄR ni behöver en helhetsleverantör

Ska ni starta upp ett nytt team eller ett helt nytt projekt, men saknar förutsättningarna att komma igång? Eller är ni kanske en start-up som behöver stöd? Vi kan hjälpa er att sätta ihop effektiva team, stötta i teknikval, samt planera och utföra digitala projekt. Vill ni ta utvecklingen vidare efter avslutat projekt, då har ni dessutom möjligheten att rekrytera delar av teamet.

SPECIALISTKONSULTER
NÄR ni BEHÖVER SPECIALISTKOMPETENS

Saknar ni specifik kompetens för att kunna ta er digitalisering till nästa nivå? Digitalent erbjuder specialistkonsulter med förmågan att översätta teknik till värdefulla lösningar. Hos oss finner du kompetens inom fullstack, frontend, backend, BI, UX, test, projektledning och produktägarskap.

Ledarskap inom digital utveckling

Vi är ett konsultbolag som gärna tar ledande roller ute hos våra kunder. Antingen som specialistkonsulter med tekniskt ledarskap, eller som konsulter med fokus på att coacha och kompetensutveckla juniora team.

VI SAMARBETAR MED ACADEMIC WORK

Genom vårt samarbete med Academic Work, Sveriges ledande leverantör inom bemanning- och rekryteringstjänster av young professionals, har vi den unika möjligheten att kombinera seniora och juniora konsulter i effektiva projektteam. Vi löser dina digitala behov på kort sikt, samtidigt som vi säkerställer ditt långsiktiga behov av kompetensförsörjning. För våra kunder innebär det att, genom Digitalents metodik och coachning, kunna ta en genväg till att långsiktigt bygga upp digital kompetens. Vi tar ansvar för att vägleda och coacha juniora konsulter som ni sedan kan anställa.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med kompetens? 
Kontakta vår säljchef, Sofia Skoog.

Sofia Skoog

+46 (0)76 724 23 98

sofia.skoog@digitalent.se