Våra tjänster

Specialist-
kompetens

När du behöver specialistkompetens

Står du inför ett utmanande digitaliseringsprojekt och saknar vass digital kompetens? Digitalent erbjuder  konsulter inom modern digital systemutveckling som har förmågan att översätta teknik till värdefulla lösningar.

Digitala
projekt

När du behöver hjälp med ett helt projekt

Digitalent erbjuder effektiva projektteam. Vi tar fullt ansvar för utveckling av produkt och sammansättning av team. Genom vårt samarbete med Academic Work har du möjligthet att efter avslutat projekt kostnadsfritt överrekrytera de juniora utvecklare som ingått i projektteamet.

Tech
startup

När du har en grym idé men inte alla verktyg

Har du en riktigt bra idé men saknar verktyg och teknisk kompetens för att ta den till verklighet? Digitalent har stor erfarenhet av utveckling av nya tekniska lösningar och innovationer. Vi tar oss an utvecklingen av din produkt och hjälper dig att komma på banan!

PROJEKT
och
REKRYTERING

Genom vårt samarbete med Academic Work, Sveriges ledande leverantör inom bemanning- och rekryteringstjänster av young professionals, har vi den unika möjligheten att sätta samman effektiva projektteam. Vi löser dina digitala behov på både kort och lång sikt, samtidigt som vi säkerställer ditt långsiktiga behov av kompetensförsörjning.

Academic Work bidrar med en unik tillgång till juniora och hungriga utvecklare och Digitalent kompletterar med konsulter med djup teknisk kompetens och erfarenhet. Tillsammans sätter vi ihop effektiva projektteam med seniora specialistkonsulter och ambitiösa juniora utvecklare som kan lösa dina digitaliseringsprojekt.

Efter genomfört projekt kan du som kund kostnadsfritt anställa de juniora utvecklarna från Academic Work. Genom Digitalents metodik och coachning har vi metodiskt arbetat för att lyfta de juniora utvecklarna till professionella, produktiva medarbetare. Dessutom har de genom projektet lärt sig er organisation, tekniska miljö och kultur.