En bild på människor på en strand

BLI EN DEL AV DIGITALENT

VI FÅR MÄNNISKOR ATT VÄXA

Människorna på Digitalent är det absolut viktigaste för oss. Vi kompromissar aldrig med att anställa rätt personer. Därför är vi trygga med att erbjuda delägarskap till alla som väljer oss som arbetsgivare.

Att bry sig om andra, ha passion för att dela kunskap och en vilja att hjälpa människor omkring sig att växa, är för oss precis lika viktigt som din tekniska kompetens.

Från stunden du börjar på Digitalent kommer du omges av personer som vill hjälpa dig att utvecklas, och du kommer få stödet och verktygen du behöver. Din nyfikenhet och din passion är vad som gör dig till en Digitalent-kollega.

Är du fortfarande intresserad av att bli en del av Digitalent? Scrolla ner och se vad vi har att erbjuda!

VI ERBJUDER NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA...

content image

Kompetensutveckling

Genom våra crowds får du en unik möjlighet att utvecklas tillsammans med nyfikna, drivna och ambitiösa kollegor. Läs mer om våra crowds.

Fast lön

Vi tycker att fast lön är ett steg mot ett hållbart arbetsliv. Vi tror på vikten av att tänka långsiktigt.

Delägarskap

Alla på Digitalent blir erbjudna delägarskap när de börjar hos oss. Det innebär att du har möjlighet att påverka Digitalents väg framåt, vara en del av att bygga ett hållbart företag och skapa den bästa möjliga arbetsplatsen.

Mentorskap

Vi värdesätter relationer. Alla på Digitalent har en mentor som hjälper dem att utvecklas på ett personligt plan. Din mentor kommer vara engagerad i att stötta dig i dina utmaningar och din utveckling.

Kompetensbudget

Lärande kommer i många olika former. Du kommer att kunna leda din egen utveckling med din egen budget. Använd den för konferenser, utbildningar, böcker eller något helt annat, vad som än passar dig bäst.

content image

Experience Manager

Du kommer att få en Experience Manager som kommer att utmana, inspirera och hjälpa dig i din personliga utveckling. De finns här för att säkerställa ditt välmående och att din upplevelse av att jobba på Digitalent alltid kommer först

… OCH SÅKLART HAR VI ÄVEN DET HÄR

En ambulans
Sjukvårdsförsäkring
stiliserad high five
Två konferensresor varje år
en person med en dator
Kompetensutveckling
en person med en dator
Fritt val av teknisk utrustning
stiliserad high five
6 veckors betald semester

Jämställt, jämlikt och inkluderande

Vi vet att en inkluderande, diversifierad och jämställd arbetsplats skapar större värde än om den är homogen. För oss är det viktigt att varje individ får rätt förutsättningar och blir sedd, hörd och lyssnad på.

Genom ett aktivt arbete med jämställdhet, jämlikhet och inkludering kan vi skapa en arbetsplats för alla.

Linnea Börjesson

Head of Equality, Diversity & Inclusion @ Digitalent

content image

VI SÖKER

Operations
Open application
Stockholm
konsult
Tech Lead
Stockholm
Konsult
UX Crowd Lead
Stockholm
Fler öppna tjänster

Linnea Börjesson

Talent Relations Manager (SWE)

Maiju Virta

Talent Relations Manager (FIN)