Vad får du göra på digitalent?

UTVECKLA FÖR STARTUP

Digitalent är en del av AWX, en företagsinkubator inom Academic Work. Som medarbetare på Digitalent finns möjligheten att utveckla för de andra startup-bolagen inom AWX, vilket innebär stora möjligheter till kreativitet och att testa ny och modern teknik.

LEDA JUNIORA TEAM

Vi skapar bestående värde hos våra kunder genom genom att sätta ihop team av seniora medarbetare från Digitalent och juniora konsulter, ofta från systerbolaget Academy. Du får chansen att utvecklas till nästa nivå genom att leda och coacha ett team, ofta tillsammans med andra Digitalents.

SPECIALISera dig

För oss är kompetensutveckling A och O. Som specialistkonsult hos oss har du möjligheten att byta uppdrag om du inte längre utvecklas. Du har alltid chansen att testa något nytt, och vi har en generös utbildningsbudget så att du fortsätter att växa i din roll.

Utvecka Digitala PROJEKT

I många fall behöver våra kunder bygga ett nytt team eller utveckla ett helt projekt från grunden. Som en del av våra digitala projekt får du möjligheten att sätta ihop effektiva team, besluta om teknik, helt enkelt bygga något från grunden. Du får också jobba tillsammans med duktiga kollegor från Digitalent.

Bygg bolag
med oss!

Vi på Digitalent tycker det är fantastiskt roligt att bygga bolag tillsammans! Därför erbjuder vi samtliga kollegor förmånen att bli delägare. Det gör att vi alla delar ansvaret för bolagets framgång och strävar mot gemensamma mål. Att jobba på Digitalent innebär att du blir en del av en start-up i stark tillväxt, där du får vara med och ta ansvar utifrån dina förutsättningar.

NYFIKENHET och OMTÄNKSAMHET

Vi är ett konsultbolag som tror på att en trivsam arbetsmiljö skapar förutsättningar för välmående och långsiktighet. Därför har vi omsorgsfullt valt två värdeord, som vi tror är nycklar till att lyckas bli branschens bästa arbetsgivare.

Våra lediga jobb

Dina FÖRMÅNER

Friskvård

För oss är det viktigt att du mår bra. Därför har vi ett rejält tilltaget friskvårdsbidrag. Vi har avtal med bland annat SATS om du är intresserad av gymkort.

Konferensresor

Vi gillar att ha kul ihop! Vi åker på konferensresor två gånger per år, en på våren och en på hösten. Vart vi åker avslöjar vi givetvis nära inpå, men vi garanterar att det blir roligt!

Wonderful wednesdays

Varannan onsdagkväll träffas hela bolaget med fokus på kompetensutveckling och att bygga en härlig företagskultur tillsammans. Varannan gång står kompetensutveckling på schemat, varannan gång är bolagsutvecklingen i fokus. Givetvis både käkar och dricker vi något gott också! 

Pluralsight

Knowledge is everything! Du får ett Pluralsight-konto där du kan fortsätta din individuella kompetensutveckling, både inom nya såväl som bekanta områden.

Utbildning & events

Vi avsätter en stor pott pengar till kompetensutveckling, både för externa utbildningar och events. Du väljer vad som passar din utveckling bäst. 

Cykelfix

Att cykla är bra för både kroppen och miljön. Under våren har du möjlighet att komma förbi kontoret och lämna cykeln så ger våra reparatörer den lite extra kärlek.

Jul & Sommarfest

Vi tar alla chanser vi får att fira och givetvis ska även sommaren och julen firas in! Vi ser till att vi får två riktigt härliga fester med fokus på alla härliga människor i bolaget.

Julgran

Vi vet att julen kan vara stressig. För att underlätta mitt i julklappshandling och knäck-kokning får alla våra anställda en julgran levererad hem till dörren. Så har du mer tid till familjen, nära och kära.

Sjukförsäkring & Pension

Hygienfaktorer för oss. Du har som anställd hos Digitalent får en mycket förmånlig sjukförsäkring och pensionsavsättning. Varje kollega får en personlig rådgivare hos vår försäkringsleverantör.

Pick your own device

För att du ska trivas i din arbetsvardag så är det viktigt för oss att du får välja både din egen dator och mobil. Välj fritt ur ett stort sortiment av produkter hos vår leverantör.

Fri frukost på kontoret

När du hänger på kontoret ska du känna dig som hemma. I köket finns det frukost varje morgon för att du ska få en bra start på dagen. Skulle energinivån behöva sig en kick under dagen har vi alltid ett välfyllt kylskåp med diverse drycker.

Mentorskap

Alla på Digitalent har en mentor. Det kommer du också att ha! Valet av mentor är upp till dig och när din mentor är på plats så bekostar vi frukost eller lunch tillsammans med hen.

Vill du jobba med oss?

Kontakta någon av våra Talent Relations Managers

Linnea Börjesson

+46 (0)736 44 48 42

linnea.borjesson@digitalent.se

Madeleine Hjalmarsson

+46 (0)707 67 52 91

madeleine.hjalmarsson@digitalent.se

Livet på Digitalent