<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NDNJD6Q&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>
Lina Ullman, finalist i årets VD

10 oktober, 2019

Digitalents VD Lina Ullman finalist i Årets VD 2019

Vi är stolta över att kunna meddela att Digitalents VD och grundare Lina Ullman är en av fem finalister i tävlingen Årets VD 2019 i kategorin Årets Unga VD.


Syftet med utmärkelsen Årets VD är att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv.


"Först och främst vill jag tacka mitt fantastiska team för nomineringen, och att nu vara en av fem finalister känns fantastiskt roligt! Temat för Årets VD är Walk the talk och behandlar några av våra viktiga fokusområden - Ledarskap, hållbarhet och tillväxt. Därför blir det här ettkvitto som bekräftar att vi är på rätt väg i vår filosofi om hur vi vill bygga ett av Sveriges bästa IT-konsultbolag." säger Lina Ullman.


Kriterier:


För att ta emot priset Årets Unga VD ska man vara under 30år, eller fylla 30 år det år priset delas ut. Dessutom gäller följande:


  • Ledarskap - Pristagaren har förmåga att leda människor och har genom sitt ledarskap fått människor att växa.
  • Hållbarhet - Pristagaren tar aktivt ansvar för hur företaget påverkar samhället, ur såväl ekonomiskt, miljömässigt som socialtperspektiv.
  • Lönsamhet - Pristagaren har kunnat visa på godlönsamhet över tid i den verksamhet som hon/han är vd för.‍

Juryn består av:


Azita Shariati - Vd Sodexo, Charlotte Bohman - Arbetande ordförande Hand in Hand, Elise Andström, Managing Partner, Boyden, GunillaHerlitz - Vd Miltton Labs, Meg Tivéus – Styrelseproffs, Per Winblad -Chefredaktör Motivation.se, Staffan Hansén - Vd SPP, Stefan Granqvist - Vd,Interim Search och Tony Grimaldi - Vd för Cycleurope AB & vice vd Grimaldi industri.


Vinnaren kommer annonseras på VD-galan som går av stapeln på Hotel at Six i Stockholm den 6 november.


Om Digitalent:


Vi är inte bara IT-konsulter med hög teknisk nivå och bakgrund. Vi är människor som bryr oss om människor. Vi vill verka för enIT-bransch där vi överbryggar gapet mellan företags tillväxtbehov och bristen på digital kompetens på marknaden. Digitalent växer snabbt och har sedan starten i januari 2017 gått från att vara 2 anställda, till att idag vara 50+medarbetare. Och resan har bara börjat! Läs mer om oss på vår hemsida www.digitalent.se

Mer från Digitalent

Läs in fler